Comet.dk - Apps & Services

Kontakt info

Mobility apps og webintegration - når apps bliver mere and gadgets...


Mobility er ganske enkelt, at man laver funktioner og procedurer tilgængelige på mobile enheder. Funktioner som før var anvendt på papir, eller på computer, gøres nu mulige via en smartphone eller en tablet. Mobility har vi haft i mange år, men de seneste års udvikling af smartphones har gjort anvendelsen meget bedre, og mere tilgængelig.

I Comet laver vi både mobility til slutbrugeren eller til en virksomheds interne rutiner. 

Public versus Corporate mobility

Der er meget stor forskel på de typer af "Apps" vi laver til mobile enheder. Man kan dele dem op i 2 overordnede grupper:

Public (slutbruger) apps -  er apps der er tilgængelige for alle med adgang til en appstore - enten fra Apple, Google eller Microsoft. Disse apps skal typisk overholde et sæt regler fra fx Apple for at de er "i slutbrugerens bedste interesse".

Corporate (Enterprise) apps - apps som kræver, fx fra Apple, at en virksomhed har registreret sig som "Enterprise", og får derved eget certifikat til at bygge apps med. Det betyder så at disse Apps kun må bruges af samme virksomhed og dennes medarbejdere, men vi kan få disse Apps til at gøre ting der ellers ikke er tilladt i "Public Apps".Hvilken mobilitystrategi giver mening?

Vi oplever ofte at virksomheder har svært ved at vælge både strategi og mobilplatform.  Derfor giver det god mening at søge råd og vejledening hos os. Det kan blive dyrt at træffe de forkerte valg. Vi møder ofte spørgsmål som:
  • Skal vi have en mobilside eller have responsivt design?
  • Hvor mange browsere skal vi optimere til?
  • Skal vi have en app? eller en web-app? eller begge?
  • Skal vores sider understøtte tilt på iPad, offlinelæsning... og meget mere.

Der er ingen rigtige eller forkerte svar, men ofte nogle som er mere rigtige end andre.

I Comet laver vi apps til de 3 store platforme - Apple iOS, Google Android og Microsoft Windows Phone. Og vi laver integration til en mægde af webteknologier - Sitecore CMS, Composite C1, Wordpress, Microsoft Sharepoint mm.


Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)