Comet.dk - App-udvikling

Kontakt info

Xamarin - Comet udvikler apps med fokus på jeres omkostninger !!

Xamarin - 3 platforme til 1 pris

I Comet følger vi hele tiden med udviklingen. Derfor er vi glade for endelig at kunne tilbyde udvikling der kan spare jeres virksomhed mange penge. 

Det er ikke første gang Comet forsøger sig med værktøjer som praler med at optimere udviklingsgangen af apps. Gennem flere år har vi brugt penge, tid og udviklerkræfter på at undersøge værktøjer som skulle gøre det muligt at udvikle til både Apple iOS, Google Android og Windows Phone på samme tid. Men vi var bare ikke tilfredse... og vores egen platform Xapie blev hele tiden mere udvidet og gjorde det muligt at udvikle bedre og billigere - men...

Comet har nu valgt Xamarin som vores værktøj til "cross-platform" udvikling.

Det har vi gjort fordi vi på den måde kan optimere udviklingen af vores kunders mobile apps - og lige så vigtigt - reducere opkostningerne til efterfølgende support. Xamarin har vokset sig store og dygtige siden vi første gang prøvede det i 2013. Nu er det uden tvivl det mest effektive og optimerede cross-platform udviklingsværktøj til mobiludvikling i verden. Det er det blandt andet blevet med Microsofts hjælp.

Vi er i Comet så begejsterede at vi ikke nøjes med at blive partnere - vi certificerer også vores udviklere hos Xamarin. Det gør at vi hele tiden har fingeren på pulsen når vores kunder skal bruge den absolut bedste løsning.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder...

Få jeres egen app og kom endnu tættere på jeres kunder !!

Apps er blevet et central værktøj for mange virksomheder, men kun de færreste forstår at udnytte det store potentiale forbundet med apps. Apps kan kan have et salgsfremmende og markedsførende, eller effektiviserende og rationaliserende formål. Både eksterne og interne vinkler er ofte nødvendige at inddrage i mobilstrategien. Skal jeres app øge jeres brand eller holde kunderne tættere? 

Apps kan også være med til at optimere arbejdsrutiner, spare ressourcer, forbedre kvaliteten af de leverede ydelser, forkorte løsningsprocesser og forbedre konkurrenceevnen i virksomheden.

CometPeople er leveringsdygtig af apps til de nyeste smartphones og tablets - iPad, iPhone, Android og Windows Phone.


Mobilstrategier tager ikke udelukkende udgangspunkt i apps og mobile websites men kan også tage udgangspunkt i produkter, målgrupper, konkurrenter og endda medarbejdere.

Den markante stigning i brugen af mobile enheder tvinger virksomheder til, før eller siden, at inddrage mobilstrategier i udarbejdelsen af den samlede virksomhedsstrategi.

I CometPeople hjælper vi vores kunder med at udarbejde den rette mobilstrategi. Vi hjælper både kunder, der ikke før har stiftet bekendskab med mobility, og kunder der ønsker at udvide deres eksisterende mobilstrategi.

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)