Comet.dk - ELKO - Hovedkatalog

For ELKO i Norge er deres hovedkatalog omdrejningspunktet for deres salg og support af el-produkter. Derfor skal det være godt og præsentabelt.

hovedkatalog_06hovedkatalog_04hovedkatalog_05hovedkatalog_03hovedkatalog_01hovedkatalog_02

Hos ELKO i Norge går man ikke på kompromis. I mange år har deres trykte katalog været et meget vigtigt redskab for elektrikere og leverandører af ELKOs kæmpe udbud af elartikler. Derfor var det også vigtigt for ELKO at deres digitale version til smartphones skulle fremstå bedst muligt. 

 
Alle data til kataloget kommer fra ELKOs egen server. I det bagvedliggende servermiljø vedligeholdes det store katalog af varer, billeder og beskrivelser som løbende opdateres ned i appen. Det gør at brugeren af appen altid har sidste nye version med sig - uden at skulle relatere sig til app-opdateringer fra diverse appstores.
Det var en vigtigt faktor for ELKO at deres app skulle modtage opdateringer på alt indhold uden at appen krævede opdatering. Derfor blev der lavet direkte integration til ELKOs database med varekatalog og appen kan så med et let fingertag blive opdateret med det tilrettede indhold i kataloget.
Naturligvis er der avanceret søgning i appen, og derfor er den også et populært værktøj for det utal af norske elektrikere, installatører og leverandører som dagligt har behov for lynhurtigt opslag på kundeforespørgsler.

ELKOs katalog-app er et stærkt salgsværktøj der udgives til Android og iOS.
Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om katalog-apps der kan reducere udgifter til trykning markant, og gøre en stor forskel for jeres virksomheds tilgang til kunder og bestillinger.

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)