Comet.dk - ELKO - Switch App

En app til at vise lyskontakter? Da ELKO valgte at lave en app til at vise lyskontakter kunne det virke besynderligt - men den er et sikkert valg når kunder skal vælge kontakter eller en sælger skal demonstrere.

IMG_2009IMG_2007IMG_2006IMG_2010IMG_2008

Umiddelbart kunne det virke lidt besynderligt da ELKO ledte efter en god måde at præsentere lyskontakter på for deres kunder - at vise dem i en app... Men den enkle og stilfulde app er ingen tilfældighed. ELKO ved at mange ting tit købes når det har været i hænderne. Derfor var det vigtigt med en app der kunne simulere følelsen af at "have kontakten i hænderne". At lave en app hvis primære formål er at demonstre en lyskontakt med billeder og lyd giver kunden den bedste mulighed for at træffe en vigtig beslutning.

Når en norsk forbruger gerne vil ændre på deres lyskontaker er det som i alle andre lande en stor beslutning. Det er jo ofte kontakter som har siddet i hjemmet i mange år der skal skiftes - til noget andet der igen skal sidde der i mange år. 

Og det gør beslutningen til en stor beslutning - selv om det bare er en lille ting man klikker på ubevist - ja, så er det altså noget der skal integreres i hjemmet, og skal ses på i mange år. Og kontakterne har jo forskelligt design og rammerne kan ændre hele udtrykket - så det er vigtigt at få helhedsindtrykket.

For mange er valget ikke kun et praktisk valg - det er et valg med følelser. Især hvis beslutningen skal tages af en familie der fx. har tænkt sig at renovere en bolig så den fremstår i tiden hvor den blev bygget. Det gør at der skal fremsøges kontakter fra tiden, og hvor gør man lige det? Igen har ELKO tænkt på slutbrugeren og har lagt billeder ind af gamle kontakter så man kan se hvad der skal bestilles til boligen - og klikker man på kontakten kan man endda høre den helt originale lyd fra kontakten.

I ELKOs Switch app er der ikke overladt noget til tilfældighederne - det er et vigtigt salgsværktøj med kunden i centrum.

Kontakt vores salgsafdeling hvis dine kunder også er vigtige for dig?

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)