Comet.dk - FDM

At handle bil privat er en tillidssag. Hvordan sikrer man sig at alt er i orden? At alt er tænkt og gjort? FDM har i mange år haft den meste brugte slutseddel til brug for privat bilhandel - og nu er den gjort digital og endnu bedre.

fdm1 kopifdm3 kopifdm more

Papir er taknemmeligt. Det har været en integreret del af alt vi mennesker har planlagt, gjort og dokumenteret gennem århundreder. Så hvorfor lave om på en succes? Kan mennesket egentlig tåle mere digitalisering?

Nogle gange skriger ting bare på at blive digitale - og ikke for at overtage den eksisterende papirfunktion - men for at komplenetere og udvide så noget gøres nemmere eller bedre.

Og netop det er hvad FDM's Slutseddel-app kan. Slutsedlen i sig selv er jo både en tjekliste og en dokumentation på de ting der bør være afstemt mellem køber og sælger ved en bilhandel. Og med den digitale variant kunne vi tilføre nye og udvidede funktioner.

Med de nye registre kan appen lave opslag direkte på bilens registrering og trække en masse information direkte over i slutsedlen. Det gør det markant hurtigere at komme igang, men reducer også muligheden for at lave fejl. At få skrevet stelnummer er altid en øvelse der kræver en sikker hånd og tungen lige i munden. Men også automatisk opslag af synshistorik gør det let at få et overblik.

Måske bruge muligheden til at blive medlem hos FDM og få et utal af partnerrabatter, og et stort juridisk bagland som bilist i Danmark. Og derved få FDM til at kontrollere din slutseddel gøres pludselig meget nemmere når den sendes digtialt til det rette sted i FDM. Og muligheden for at have et arkiv over dine slutsedler, og søge gode råd direkte fra FDM? 

Når slutsedlen er lavet kan den endda udbygges med billeder af bilen der handles, og derved er der meget bedre dokumentation for det køb eller salg man har gennemført. Og når hele processen er overstået sendes slutsedlen let til begge parters email som en vedhæftet pdf.

Jo, papir er fantastisk og taknemmeligt - men nogle gange er det lidt smartere når en rapport bliver digital.

FDM's Slutseddel-app er bygget på Comets platform til digitale rapporter som også bruges i vores ProApp. Vi du også være mere digital? Så kontakt os endelig på telefon 31 678 678 eller via vores kontaktform.

fdm5 kopi fdm6 kopi fdm4 kopi

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)