Comet.dk - Forlaget Columbus E-shop

En klog forlængelse af en webshop for bøger sikrer at Forlaget Columbus har helt styr på deres læsere - og læserne kan slæbe utallige værker med sig uden budget og skoletasker flyder over...

ipadprojekt_01ipadprojekt_05ipadprojekt_03ipadprojekt_02ipadprojekt_04

Forlaget Columbus er en af Danmarks mest kendte forlag med fokus på fagliterære værker, og især på det samfundsfaglige felt er forlaget uhyre stærkt.

Som forlag var Columbus allerede tidligt i Mobilalderen klar over behovet for at møde sine kunder digitalt. At tilbyde sine læsere muligheden for at medbringe litteratur digitalt på en mobil enhed giver utallige fordele for både forlag og brugere. Forlaget har muligheden for at distribuere tekster enten som et køb eller en kortvarig anvendelse, og for brugeren betyder det mange flere værker i lommen uden vægten på skoletasken stiger. For slet ikke at tale om muligheden for at søge i en digital tekst, og derved øge muligheden for at fremsøge viden markant hurtigere end den originale bogform.

Med Columbus Appen til iPad har forlaget mulighed for gennem deres website at styre hvilke filer der skal være tilgængelige, og yderligere styre og oprette brugere som hvert sit login har kontrol over købte tekster.

Dine kunder vil måske også gerne have lettere adgang til jeres produktinformationer? Det kan være produktblade, manualer eller andre ting som let gøre tilgængelige via en app – og er informationer lette at finde vil kunder vælge jeres produkter frem for andre..

Kontakt vores salgsafdeling på 31 678 678 og få din egen kundeapp nu..

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)