Comet.dk - Forlaget Columbus Håndbog

Et opslagsværk om statistik skal man da bruge på farten!! Ikke på en hjemmeside eller på en DVD. Derfor blev App'en "DDHTS" hurtigt politikere og debattørers favorit ” sweitzerkniv-app” med svar på alle spørgsmål…

haandbog_02haandbog_01

Forlaget Columbus er en af Danmarks mest kendte forlag med fokus på fagliterære værker, og især på det samfundsfaglige felt er forlaget uhyre stærkt.

Som forlag var Columbus allerede tidligt i Mobilalderen klar over behovet for at møde sine kunder digitalt.

Skal man være oplyst og kunne deltage i debatter må man have fakta parat… Derfor blev app’en ”Den Digitale Håndbog Til Samfundsfag” også prompte en succes da den første gang kom frem som en app. I årevis var data udgivet digital på CD-ROM, men muligheden for at tage data med sig i lommen, og let fremsøge viden, gav hurtigt app’en udbredelse, og statistikken i app-anvendelsen viste også at data flittigt er brugt.

Med både adgang til Samfundsstatistik, Økonomisk-Politisk oversigt, Samfundsfaglig oversigt, Minilex og meget mere er DDHTS-appen en bombe af viden for slutbrugeren – uanset om det er data der skal bruges i storpolitisk debat, eller en opgave til aflevering i 9.B på en skole i Skovlunde.

Kontakt vores salgsafdeling på 31 678 678 og få din egen kundeapp nu..

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)