Comet.dk - Fuel Savings App

For malingproducenten Hempel er gode salgsværktøjer essentielle. En sælger skal være ultimativt klædt på når der skal sælges store mængder at bundmaling til et skib - som de siger "Den der sælger bundmalingen sælger maling til resten af skibet"


Den internationale danske malingproducent Hempel er en af verdens førende aktører på højteknologiske produkter til marineindustrien.  
Som kun 21 årig blev Jørgen Christian Hempel i juli 1915 landets yngste licenserede distributør - og allerede et år efter startede han egen produktion af malinger. Selv om hans malingblandemaskine var en gammel kaffemølle lykkedes det alligevel J.C. Hempel at blive en seriøs leverandør til skibe i Københavns havn. 

For Hempels sælgerstab er de rigtige værktøjer i salgsprocessen essentiele. Når et skib efter års brug har fået slidt malingen under bunden - eller alger og vanddyr har sat sig fast - så bruger skibet markant mere energi på at drive sig frem i vandet. Derfor er det god logik at tænke på hvornår det svarer sig at gå i dock og få malet bunden. Netop dét er den elegante funktion ved Hempels "Fuel Savings" app. På en hurtig og let måde kan en sælger lave en rapport til en skibskunde på den forventede besparelse vist med flere produkter. Det hele afvikles på en tablet og sendes som en flot opsat pdf-fil til kundes email. Tidligere kunne sælgeren naturligvis de samme ting - men var bare henvist til kryptiske regneark og copy/paste til word osv osv.. Ikke just professionelt når man står ved siden af en kunde.

Skal dine sælgere også være bedre klædt på? Er det nemt for jeres sælgerstab at bygge et tilbud til kunden? Har I regnet på hvor dyrt det faktisk er at lave et tilbud - og om der kan spares mange penge ved at have det rigtige værktøj?

Kontakt os for at høre meget mere...

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)