Comet.dk - Lauritz Knudsen - IHCTablet

At styre hjemmet fra en smartphone - det var smart... men lave en plan over huset på en tablet og få overblikket var genialt. Det er hvad LK's IHCTablet app er...

ihctablet_01ihctablet_04ihctablet_02ihctablet_03

Computerstyret lys lyder lidt vildt, men ikke desto mindre er det hvad IHC er.

På LK’s hjemmeside skriver de:

”Intelligent Home Concept, LK IHC®, giver dig mulighed for at fjernbetjene alle installationer i dit hjem med din smartphone. Det er nemt, det giver tryghed, og det sparer dig penge og energi. Sluk lyset derhjemme, når de andre har glemt det. Tjek om tv og strygejern er slukket, træk gardinerne for, rul markisen ud, skru op for varmen allerede, når du er på vej hjem. Sæt tyverialarmen til osv. Med IHC har du fuld kontrol over dit hus, hvor end på kloden du befinder dig. Det er nemt at gøre dit hjem intelligent…”

Allerede i starten af 2010, da den vildeste smartphone hed iPhone 3, lavede Comet en banebrydende app til LK (nu Schneider Electric). Den hed IHCRemote og var den første gang man kunne styre sit IHC anlæg uden brug af medkøbte fjernbetjeninger. App’en gav pludselig også innovativ adgang til hjemmets funktioner over internettet, og uden problemer kunne kontakter slukkes og alarmer sættes selv når destinationen var nået.

Men brugerne ville have mere… Den lille skærm var fin, men iPad’en var landet og det gav mening at få endnu bedre kontrol og overblik. Så Comet gik endnu engang til tasterne og lavede IHCTablet. Og hvilken app – med mulighed for at indlæse egne husplaner eller billeder var det pludselig nemt at oprette kontroller til lys, varme, alarmer mm baseret på planen over et hjem. Det betyder at kontrolknappen til lampen over spisebordet – ja den er i app’en placeret over spisebordet. Så fremfor at huske på sigende navne til kontakter eller kontroller giver IHCTablet overblikket med planen over huset og de tilhørende kontroller placeret logisk – som det jo bør være…

Vil du læse mere om IHCTablet hos LK kan du klikke her

Vi du vide mere om hvordan vi kan lave innovative apps til din virksomhed – så kontakt vores salgsafdeling på 31 678 678

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)