Comet.dk - Lauritz Knudsen SMS Remote

IHC fra LK der styres med SMS er gammelt nyt - men når man gør det let med en app tåler det en forklaring...

smsremote_02smsremote_03smsremote_01smsremote_04

Avanceret styring af lys, varme og meget mere via SMS kan godt være langhåret..

I mange år har danske LK været førende på intelligent styring af vores elinstallationer både i huse og i industrien. Med IHC har man haft muligheden for at programmere sine installationer så nyttige funktioner sættes direkte ud i en kontakt – eller flyttes til en anden hvis behovet opstår. Gennem innovativ tænkning skabte LK og Comet to fantastiske apps – IHCRemote og IHCTablet – der begge giver ejerne af et IHC anlæg uovertruffen kontrol over installationen. Både når man er derhjemme, men især når man er på farten.

Men nogle installationer har ikke adgang til internettet via fx en ADSL eller fiberforbindelse. Mange har deres IHC installeret i sommerhuse hvor styringen måske ønskes at blive udført via SMS. Med en tekstbesked sendt til systemet kan man tænde for varmen, kontrollere alarmen og meget mere… Men kommandoerne der skal sendes i en besked er ikke helt lette at huske. Var det nu * eller # som skulle foran for at tænde eller slukke?

Derfor var det oplagt at lave en ”SMS-bygger-app” som indeholder de kommandoer systemet kan modtage – også bruge app’en til at sætte teksten ind i en SMS. Vupti – og slut med at huske på kryptiske beskeder til systemet. Et nyttigt system for både IHC ejere med sommerhuse, eller håndværkere på byggepladser som meget gerne vil have kontrollen, men også gerne vil gøre det let og elegant.

Vil du læse mere om IHC hos LK kan du klikke her

Vi du have innovative apps i din virksomhed – så kontakt vores salgsafdeling på 31 678 678

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)