Comet.dk - Lauritzs Knudsen - ICHRemote

IHC - Intelligent Home Concept.. Computerstyret lys i hjem og industrien. Et succesprodukt fra LK som før 2010 blev styret fra LK fjernebetjeninger. Men så kom mobilapp'en og gjorde livet endnu lettere...

ihcremote_04ihcremote_05ihcremote_02ihcremote_01ihcremote_03

Computerstyret lys lyder lidt vildt, men ikke desto mindre er det hvad IHC er.

På LK’s hjemmeside skriver de:

”Intelligent Home Concept, LK IHC®, giver dig mulighed for at fjernbetjene alle installationer i dit hjem med din smartphone. Det er nemt, det giver tryghed, og det sparer dig penge og energi. Sluk lyset derhjemme, når de andre har glemt det. Tjek om tv og strygejern er slukket, træk gardinerne for, rul markisen ud, skru op for varmen allerede, når du er på vej hjem. Sæt tyverialarmen til osv. Med IHC har du fuld kontrol over dit hus, hvor end på kloden du befinder dig. Det er nemt at gøre dit hjem intelligent…”

Allerede i starten af 2010, da den vildeste smartphone hed iPhone 3, var Comet ved tasterne og byggede en banebrydende app til LK (nu Schneider Electric). At IHC i mange år før havde været et banebrydende produkt gjorde det blot til en endnu mere motiveret opgave – at få alle kontroller til at styre et hus intelligent over i en lækker og effektiv app. Og det er den blevet. Med innovative ikoner og flotte grafiske overgange er det en fryd at sidde i sofaen og tænde lyset ude, eller tænde alarmen på vej i seng. Og når IHC forbindes til internettet bliver anvendelsen blot endnu mere overbevisende. Glemte jeg at slukke kaffemaskinen? Hvad med strygejernet? Fik vi sat alarmen til? Skal vi lige tænde lyset i indkørslen så huset ser beboet ud når vi allerede sidder i sydens sol?

Det hele klares fra app’en ”IHC Remote”

Vil du læse mere om systemet hos LK kan du klikke her

Vil du vide mere om hvordan vi kan lave innovative apps til din virksomhed – så kontakt vores salgsafdeling på 31 678 678

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)