Comet.dk - Snuttefilm

"Snuttefilm" er den fælles titel på fem små tegnefilm, instrueret af svenskerne Anna-Clara Tidholm og Gun Jacobson. De små skønne film tryllebinder børn helt ned til 2 års alderen - i 2012 lavede Comet appen som gjorde dem nemme at have med.

snuttefilm_05snuttefilm_02snuttefilm_01snuttefilm_04snuttefilm_06snuttefilm_03

Den brugerdrevne anmelderportal www.appnyt.dk giver Snuttefilm app'en seks ud af seks stjerner og skriver blandt andet: "Selve historierne er enkle men samtidig fyldt med følelser og spændende oplevelser. Det er på et plan, hvor de yngste ikke har brug for forklaringer for at forstå den."

Det Danske Filminstitut skriver "..."Snuttefilm" er den fælles titel på fem små tegnefilm, instrueret af svenskerne Anna-Clara Tidholm og Gun Jacobson. Med den nye app kan man nu se de fem film og ind imellem møde de små figurer fra filmene i spil, der både fungerer som små pauser og som introduktion til næste film. Det børnevenlige univers fortsætter således i app'en"

I Comet var vi vilde med opgaven, da danske Bullitt film i 2012 gerne ville have en hyggelig app til at pakke de 5 fantastiske Snuttefilm ind og gøre dem mere indbydende - og i øvrigt transportable på en iPad og en iPhone. Måske var vi også lette at overtale da flere i Comet havde små børn og let kunne se behovet for at have underholdning til de små under indkøb, på bilturen eller tilsvarende. Og i 2012 var der bare ikke samme mængde af indhold som var muligt at bruge offline. Der var ikke kommet streaming-tjenester til Danmark, og derfor var det faktisk kun film kopieret fra DVD lagt ud på iPad via iTunes som udgjorde mulighederne. 

Vi var derfor stolte da den samlede anmelderskare for apps ikke var i tvivl - den lille hyggelige app til Snuttefilm var en succes for alle toddler-forældre.

Og faktisk var appen ikke så enkel endda. Vi havde allerede på det tidspunkt sikret gode filmdownload fra en cloud-tjeneste og havde indbygget både analyseværktøjer og in-app betaling for de sidste 4 film.

En sjov og livsbekræftende opgave på en app som helt sikkert stadig er til stor glæde for børneforældre.

IMG_0149 IMG_0151 IMG_0146 IMG_0148 IMG_0150 IMG_0147

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)