Comet.dk - Træn med forsvaret

Kan du klare de samme øvelser som laves i det danske forsvar? Kan du lave øvelserne så de giver effekt? Med appen Træn med Forsvaret er man godt i gang med at få en god stærk krop, og især klar hvis man ønsker optagelse i en af forsvarets enheder.

tr‘nmedforsvaret_04tr‘nmedforsvaret_05tr‘nmedforsvaret_01tr‘nmedforsvaret_03tr‘nmedforsvaret_02

Forsvarets Oplysningstjeneste satsede da de for år tilbage lavede en app med fokus på de træningsøvelser som forsvarets personel i mange mange år har brugt til "Fysisk Uddannelse og Træning" - blandt personalet i daglig tale kaldet "FUT".

Ville almene danskere bruge disse øvelser i hverdagen til at få bedre fysik og kondi? I hvert fald kunne man sikre sig at folk der ønskede optagelse i Forsvaret ville have adgang til et godt træningsværktøj... Og også et godt værktøj til Forsvarets personel når daglige øvelser skal bruges eller videreformidles.

Det blev en kæmpe succes. Med hjælp fra bl.a. den dygtige idrætskonsulent Morten Zacho blev der lavet øvelser og video som demonstrerer de helt rigtige metoder at udføre øvelserne på.

"Træn med Forsvaret" - eller blot TMF - er stadig en succes både i og uden for forsvaret. Næsten alle øvelser har den fordel at det er kroppens egen funktion og vægt der bruges til at styrke fysikken. Det læner sig meget op af tidens helt hotte træningsmetoder hvor en hammer på et traktordæk eller en bold fyld med vand udgør den fysiske udfordring. 

Mange af de mere naturlige træningsformer har vundet stor interesse de senere år, og det betyder at alt fra legestativer og træstammer ikke kan være i fred når det danske folk skal motionere. Disse former for træning giver en naturlig og flot fordeling af den fysiske opbygning. Men det er ikke gjort med det. Mange ved ikke hvilke øvelser der kan laves for at styrke forskellige regioner på kroppen, og det kan betyde at øvelser udføres forkert med skader til følge.

Med forsvarets app har alle mulighed for at være med. Øvelserne kan udbygges og gentages i det omfang man magter, og derved opnås langsomt og sikkert en øget muskelmasse. Det er helt sikkert den professionelle tilgang til udførelsen af øvelserne som har sikret appen det solide og gode ry der gør, at den stadig efter mange år høster ros fra brugerne. Og som også gør at appen hele tiden vedligeholdes og udvides med nye funktioner og øvelser.

Træn med Forsvaret er en kompleks app med integration og medlemsstyring - har du brug for en tilsvarende app? Kontakt os for en nærmere snak om mulighederne.

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)