Comet.dk - Website - Herlev Karate

Når sportsklubber skal gøre sig synlige skal deres hjemmeside være klar til flere platforme. Derfor er Herlev Karate Klubs hjemmeside lavet så den tilpasser sig computere og mobiler..

Sk‘rmbillede 2015-09-02 21.46.31Sk‘rmbillede 2015-09-02 21.43.51Sk‘rmbillede 2015-09-02 21.44.24Sk‘rmbillede 2015-09-02 21.45.07
I Herlev Karate er man meget bevist om behovet for en god hjemmeside for at få nye medlemmer, men også for at give informationer til de eksisterende medlemmer.   Derfor var det vigtigt at hjemmesiden fik direkte integration til blandt andet Facebook som er en vigtig del af den samlede kommunikationsplan for klubben. Derfor besluttede Comet at lave direkte integration til klubbens Facebook side, således at alle oplag der laves på den eksterne side straks slås op på facebooksiden.  Ligeledes var det vigtigt for klubben at der kan sendes beskeder direkte fra hjemmesiden til en administrator i klubben. Det er klaret med en kontaktformular som sender informationen direkte til klubben.   Da klubben havde et begrænset budget vaglte Comet den kendte og meget udbredte CMS platform "Wordpress". Med Wordpress er klubben sikret en platform som hele tiden opdateres let og nemt kan skifte design med tilkøbte designskabeloner.
Skal vi få din virksomhed eller forening online? Udbygget med funktioner der gør jer mere synlige og dynamiske? Så kontakt os for en nærmere snak...

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)