Comet.dk - Om Comet

Hvem

Comet havde i 2015 besøg af Borgmesteren og Kommunaldirektøren fra Albertslund som en del af kommunens tiltag for bedre kommunikation med erhvervslivetComet har siden starten 2010 udviklet innovative it-løsninger til danske virksomheder.

Comet er i dag en veletableret virksomhed med et stærkt team af udviklere, der sætter os i stand til at konkurrere med de større danske it-virksomheder. Comet udvikler primært fra vores kontor, har også etableret partnerskaber i bl.a. Spanien, og kan derfor tilbyde højt kvalificeret udvikling til lidt billigere priser på større opgaver end ellers i Danmark.

Hvad

Comet er et udviklingshus, der tilbyder udvikling af mobile applikationer til de nyeste mobile platform som iPhone, iPad, Android og Windows Phone.

Udvikling af webløsninger, herunder udvikling af corporate sites, mobile websites, intranet, backend og frontend løsninger, grafisk design og CMS er også blandt vores kompetencer.

Til forskel fra mange bureauer, er Comet i stand til at levere native desktop applikationer, der tilbyder en væsentligt højere ydelse og flydende præsentation i forhold til webløsninger.

Comet tilbyder også at udføre de indledende forretningssanalyser samt udarbejdelsen af løsningsbeskrivelser.

I starten af 2015 startede Comet partnerskab med verdens førende mobil-udviklingsplatform, Xamarin. Det betyder at vi nu har meget bedre mulighed for at tilbyde udvikling til mere end en platform pr. gang. En optimering der betyder at vores kunder betaler mindre, og den efterfølgende support er hurtigere og lettere at udføre. Vores udviklere certificeres direkte fra Xamarin, og vores eksterne partnere er alle erfarne certificerede Xamarin udviklingshuse.

Hvordan

For Comet er kvalitet et to-vejs begreb. For os er det vigtigt at vores kunder køber en ydelse af os som afspejler det behov der findes. Vi skal hjælpe vores kunder med at genopdage deres kundekommunikation, og dermed vejlede til det eller de produkter som tilfører bedre eller ny energi til deres eksisterende forretning. 

Det er også vigtigt at vi skal fremstå som eksperterne på vores felt. Vi er ikke et bureau, og sælger ikke luftkasteller. Vi er håndværkere, og går ofte pragmatisk til værks. Vi er meget ofte med i den parallelle process med vores kunders medieformidler eller reklamebureau. Det giver en sund fordeling hvor konceptuelle tanker får "strøm til" hos Comet. 

Kald os bare nørder - det er et kompliment for os. Vi kan godt lide at vores kunder kan stole på os - og vi kan levere en gennemsigtig proces. Derfor er vi også altid ærlige om vores salgs- og udviklingsproces. Når du handler hos os kan du forvente følgende proces:

  • På baggrund af de første samtaler om jeres ønsker og behov kan vi beskrive et overordnet produkt og et prisestimat med en usikkerhed på 10-15%.
  • Efterfølgende gennemføres typisk afklarende møder eller workshops så vi kan give en bedre beskrivelse og et mere sikkert estimat.
  • Er der et ønske om fast-pris tilbud kan vi tilbyde en betalt analysefase hvor vi afleverer en leverancebeskrivelse. 
  • Vi skriver kontakt og fakturerer 50% ved aftaleindgåelse, 25% ved leverance til kundetest og 25% ved slutning af kundetest.
  • Vi udvikler i sprint og leverer derfor små produkter løbende. Vi forventer at vores kunder tester og evaluerer så vi sammen kan revurdere prioriteter og planlægge næste sprints. I daglig tale kaldes denne udviklingsmodel "Scrum". 
  • Efter sidste Sprint forventer vi at vores kunder laver kundetest, og de næste 14 dage rettes fejl og mindre rettelser. Den leverede udgave kaldes "Beta".
  • Når betaversionen er testet (max. 1 måned) udgives en endelig version og kunden kan tage den i brug i egen produktion.
  • De efterfølgende 30 dage forventer vi at der kan komme rettelser som vi håndterer uden beregning.
  • Det er muligt for vores kunder at tegne en servicekontrakt så vi enten håndterer slutbruger (1. level) support og/eller teknisk support (2. level).

I Comet er vi interesserede i at tilbyde vores kunder den bedste service og det bedste projektforløb. For at sikre det bedste arbejdsflow er tæt kontakt til kunden gennem møder, telefonopkald og arbejde udført on-location en fast del af vores hverdag.

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)